top of page

RASODECOR

Jednostavan. Izdržljiv. Dekorativan.

Savršeni cemetni sustav za vanjske površine

stone international log_vector2-01.png
CDF5C363-BD35-4E2D-9618-901BAE0B66DA_edited.jpg

RASODECOR

Rasodecor je savršeno rješenje za vaše vanjske površine. 

To je dekorativni završni premaz na bazi cementa za vanjske površine u debljini od 3-4mm.

 

Može se nanositi kako na nove površine tako i na postojeće, a odlikuje se originalnim i jedinstvenim dekorativnim izgledom.Vrijeme ugradnje je vrlo kratko. Štoviše, s obzirom na to da se može primijeniti i na postojeće površine, može se koristiti i za obnavljanje oštećenih površina.

 

Rasodecor je dugovječan, otporan je na atmosferske utjecaje i abraziju te na  temperaturne promjene i hladnoću. Čišćenje ovih površina je vrlo jednostavno.

 

 

IZGLED

 

Rasodecor stvara površine s originalnim efektom tipičnog V pokreta. Naravno završni izgled ovisi i o tehnici samog izvođenja. Zapravo, završno brušenje i efekti koji se postižu apliciranjem pomoću gletera dat će pokretljivost površine koja se može prilagoditi prema vlastitom ukusu i potrebama.

 

 

PREDNOSTI

 

Među glavnim prednostima koje proizlaze iz upotrebe Rasodecora je brzo vrijeme realizacije. 

Također velika prednost je što su podovi otporni na abraziju, ulja, vodu, atmosferske utjecaje i UV zrake.Konačno, vanjski betonski pod izrađen s Rasodecorom jednostavan je za čišćenje i održavanje. Na ovaj način se pojednostavljuje upravljanje otvorenim prostorima, bazenom i ostalim.

mct_9_edited.jpg

GALERIJA RADOVA

Iztražite našu galeriju radova

80BEBAF5-4809-41AD-8BAC-DA9B88A4438F.jpeg
bottom of page