top of page
44a.jpg

Wall2Floor

Wall2Floor

Elegantan. Moderan. Jedinstven.

Wall2floor by Novacolor je višeslojni sustav koji omogućuje postizanje cjelovitih površina, bez spojeva, u skladu s najnovijim trendovima u arhitekturi.

Wall2Floor idealan je sustav i za tradicionalna i za suvremena okruženja, zahvaljujući elegantnim rješenjima i teksturama koje u svim crtama mogu pripadati i prošlim i sadašnjim vremenima.  Idealan dodatak za uređenje vaših unutarnjih i vanjskih površina, vodoravnih i okomitih. Wall2Floor je sadašnjost i prošlost, bez ograničenja.  Jednostavni dizajni i jedinstvene površine, koji vas vode u dimenziju u kojoj značenje leži između betona i prirodne elegancije.

Tehnologija i dizajn u službi za dobrobit svih 

Obnova postojećih površina, nadogradnja stambenih prostora, lako čišćenje i održavanje površina. Sve to, dizajnirano prema najnovijim trendovima u arhitekturi. Wall2Floor i Novacolor su dom.

Wall2Floor sustave dijelmo u 3 različitih područja primjene sustava za zidove i podove, proučeno i razvijeno sa specifičnim tehničkim značajkama.

Residential, Hospitality&Wellness, Decorative i Terrazzo.

novacolor®.png

Wall2Floor RESIDENTAL

Wall2Floor Residential sustav idealan je za stambene prostore, za dekoraciju i obnavljanje postojećih površina pružeči mogućnost apliciranja preko postojećih podnih i zidnih obloga. Wall2floor Residential odnosi se na višefunkcionalne prostore kao što su kuhinje, dnevni boravci, spavaće sobe te natkriveni vanjski prostori kao balkoni i terase.

Wall2Floor DECORATIVE

Wall2Floor Decorative nudi mogućnost estetskih i aplikativnih rješenja snažno evokativnog karaktera, koja ispunjavanja zahtjeve za ukrašavanje i personalizaciju kontinuiranih površina.

Wall2Floor Decorative postiže se kombiniranjem proizvoda, tehnika nanošenja i tekstura Wall2Floor sustava, s nekim od dekorativnih sustava koje nudimo u asortimanu Novacolora

Wall2Floor HOSPITALITY&WELLNESS

Wall2Floor Hospitality & Wellness atraktivna je varijanta Wall2Floor serije koju karakterizira unikatan, kompaktan i minimalistički izgled te vrlo visoka mehanička otpornost na pješački promet tipičan za komercijalne prostore.

Wall2Floor Hospitality & Wellness idealno je rješenje za privatne i komercijalne prostore kao što su wellness prostori, spa, saune ali i za hotele, urede i sl.

Wall2Floor TERRAZZO

villa-murter-jezera-043.jpg
villa-murter-jezera-061.jpg

Upoznajte se sa paletom boja

45 osnovnih boja te mogućnost doziranja svake boje u određenim postocima.

Završna obrada može biti protuklizna i potpuno glatka

mct_9_edited.jpg

GALERIJA RADOVA

Iztražite našu galeriju radova

Wall2Floor 

//... preuzmi

Terrazzo

//... preuzmi

W2F Residential

//... preuzmi

W2F Hospitality&Wellnes

//... preuzmi

W2F Terrazzo

//... preuzmi

DSC_6892_AMA_CASA-NA-ESTRELA-1798x1200.jpg
bottom of page