WALL2FLOOR

Elegantan. Moderan. Jedinstven.

 

Wall2floor by Novacolor je višeslojni sustav koji omogućuje postizanje cjelovitih površina, bez spojeva, u skladu s najnovijim trendovima u arhitekturi.

novacolor®.png
LHS-Life%20house-07-W2F%2B(A%2BC)_edited

WALL2FLOOR

Wall2Floor idealan je sustav i za tradicionalna i za suvremena okruženja, zahvaljujući elegantnim rješenjima i teksturama koje u svim crtama mogu pripadati i prošlim i sadašnjim vremenima.  Idealan dodatak za uređenje vaših unutarnjih i vanjskih površina, vodoravnih i okomitih. Wall2Floor je sadašnjost i prošlost, bez ograničenja.  Jednostavni dizajni i jedinstvene površine, koji vas vode u dimenziju u kojoj značenje leži između betona i prirodne elegancije.

 

Tehnologija i dizajn u službi za dobrobit svih 

Obnova postojećih površina, nadogradnja stambenih prostora, lako čišćenje i održavanje površina. Sve to, dizajnirano prema najnovijim trendovima u arhitekturi. Wall2Floor i Novacolor su dom.

Wall2Floor sustave dijelmo u 3 različitih područja primjene sustava za zidove i podove, proučeno i razvijeno sa specifičnim tehničkim značajkama.

Residential, Hospitality&Wellness, Decorative.

Upoznajte se sa paletom boja

45 osnovnih boja te mogućnost doziranja svake boje u određenim postocima.

Završna obrada može biti protuklizna i potpuno glatka

mct_10

DEKORATIVNI ZIDOVI

Uđite u svijet tehnika i dekoracija zidova. 

mct_9_edited.jpg

GALERIJA RADOVA

Iztražite našu galeriju radova

LHS-Life%20house-04-W2F%2B(A%2BC)_edited

Wall2floor RESIDENTIAL

novacolor®.png

Wall2Floor Residential sustav idealan je za stambene prostore, za dekoraciju i obnavljanje postojećih površina pružeči mogućnost apliciranja preko postojećih podnih i zidnih obloga. Wall2floor Residential odnosi se na višefunkcionalne prostore kao što su kuhinje, dnevni boravci, spavaće sobe te natkriveni vanjski prostori kao balkoni i terase.

wellness_w2f.png

Wall2floor HOSPITALITY &
                    WELLNESS

 

novacolor®.png

Wall2Floor Hospitality & Wellness atraktivna je varijanta Wall2Floor serije koju karakterizira unikatan, kompaktan i minimalistički izgled te vrlo visoka mehanička otpornost na pješački promet tipičan za komercijalne prostore.

Wall2Floor Hospitality & Wellness idealno je rješenje za privatne i komercijalne prostore kao što su wellness prostori, spa, saune ali i za hotele, urede i sl.

decorative_w2f.png

Wall2floor DECORATIVE

novacolor®.png

Wall2Floor Decorative nudi mogućnost estetskih i aplikativnih rješenja snažno evokativnog karaktera, koja ispunjavanja zahtjeve za ukrašavanje i personalizaciju kontinuiranih površina.

 

Wall2Floor Decorative postiže se kombiniranjem proizvoda, tehnika nanošenja i tekstura Wall2Floor sustava, s nekim od dekorativnih sustava koje nudimo u asortimanu Novacolora

DSC_6892_AMA_CASA-NA-ESTRELA-1798x1200.j