DEKORATIVNI ZIDOVI

Dekorativni zidovi ili dekorativne tehnike ukrašavanja zidova u prostoru u kojem živimo, postali su nezaobilazan segment u samom uređenju eksterijera ili interijera. Dekorativni zidovi specifične su po tome što je svaki dio tog dekorativnog „komada“ unikat, jer upravo kod izvođenja svaki potez ruke je po sebi unikatan i nemoguć za izvesti jednak kao prošli.

Materijale i sustave koje Vam nudimo od tvrtke Novacolor, jedni su od najboljih na tržištu. Formulacije materijala daju prirodan izgled završnog proizvoda što samo po sebi donosi određenu toplinu u prostor u kojem živimo.

Sustave koje nudimo:

20190927102807_Metallo_Fuso Bronzo bronz
IRON_EFFECT_-01.jpg
1902261954150_calcecruda.jpg

Mineralni premaz na bazi vapna i gline za unutarnje i vanjske prostore.

CalceCruda je mikro porozni dekorativan premaz, čistih prirodnih minerala, s jakom prirodnom konotacijom koja aktivno doprinosi udobnosti života. CalceCruda je formuliran na specifičnim svojstvima vapna, pročišćene gline te odabranog mramornog agregata i prirodnog pijeska, koji kada su odgovarajuće uravnoteženi, omogućuju izvrsnu obradivost i oblikovanje.

 

Glinena komponenta stvara mrežnu strukturu čestica, prilagođava vrijeme obrade i poboljšava obradivost proizvoda. Prisutnost celuloznih vlakana jača i ojačava strukturu, doprinoseći tako stvaranju većih debljina u sinergiji s ostalim komponentama.

 

CalceCruda omogućuje postizanje vrhunske završne obrade s efektom nabora, nježnih i toplih boja, istovremeno pružajući elegantan ukras za unutarnje površine.

calcecruda_image_cat3-01.jpg
20190927103013_Metallo_Fuso Rame coper.j

Tekući metal

Metallo_Fuso je dekorativan zidni  premaz za unutarnje površine, formuliran s odabranim metalnim česticama i posebno formuliranim aditivima daje proizvodu vrlo visoku obradivost. Primjena Metallo_Fuso omogućuje postizanje jedinstvenei ekskluzivne teksture koje površinu pretvaraju u pravi metal. Metallo_Fuso je dostupan u imitacijama kositra, bakra, bronce, mesinga i cinka.

Izvanredni interijeri

Metallo_Fuso daruje okolišu ekskluzivnu eleganciju. Primijenjen u kombinaciji s CalceCruda, obogaćuje zidove profinjenim teksturama.

Jedinstveni detalji

Dragocjena, rijetka, dugotrajna. Čestice metala love zrake svjetla, poprime je te ju reflektira tolikoj količini da svaku površinu pretvara u plemeniti metal. Metallo_Fuso, sam ili u kombinaciji s ostalim Novacolor proizvodima, jednostavne bijele zidove pretvara u dizajnerske površine koje će nam ispričati izvanrednu priču: vašu priču.

bronca

bakar

kositar

mesing

cink

IRON_EFFECT_-01.jpg

Pravi "osjećaj hrđe" za interijere i eksterijere

IRONIC je sustav materijala na bazi vode. Sastoji se od osnovnog materijala IRONIC FONDO koji sadrži mikronizirane metalne čestice pomiješane s akrilnim vezivnim sredstvima te oksidansa IRONIC LIQUID koji uzrokuje ubrzani prirodni proces oksidacije željeza iz supstance IRONIC FONDO.

 

Ubrzani proces stvaranje "hrđe"

 

Tako se u kratkom vremenskom periodu (2 do 3 dana) dobivena površina s prirodnom oksidacijom, identična oksidaciji koja bi nastala dugim atmosferskim utjecajima na željezo.

Ironic je materijal koji se pojavio kao najnovija inovacija u području premaza i boja u umjetnosti i uređenju prostora u arhitekturi.

ALL_n390_ironic_BR_20190530_114129-01.jp

Obrt za podne i zidne obloge

vl. Nikola Mavrek

A. Katalena 120, Vinogradi Ludbreški

     HR-42230 Ludbreg

M. +385 98 819 400

E.  info@flooring.hr

© 2020 Flooring, obrt za podne i zidne obloge